Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Found 266 result(s). Currently showing 1 - 24
Nyhed

Tak for en fantastisk Grundlovsfest

Tak til alle jer, der kom forbi vores grundlovsfest og delte alle jeres gode idéer med os - vi glæder os til at bruge dem i vores arbejde!
Nyhed

Vores input til Kommuneplan 2024

Kommuneplan 2024 har været i intern høring hos bl.a. lokaludvalg, og vi er nu klar med vores indledende bemærkninger. Kommuneplanen kommer også i offentlig høring efter sommerferien.
Nyhed

Kom til Grundlovsfest ved DR Byen

Kom med til en festlig dag, hvor der vil være aktiviteter for både børn og voksne. Du kan opleve inspirerende taler og tankevækkende debatter om demokrati og medborgerskab, samt workshops, fællessang og meget mere!
Nyhed

Nedlæggelse af tunnel under Amagerbrogade bør vente

Teknik- og Miljøforvaltningen har bedt os om kommentarer i forbindelse med forslag om at nedlægge gangtunnellen under Amagerbrogade v. Hans Bogbinders Allé og erstatte den med en helle. Vi mener, det bør vente til en endelig renovering.
Nyhed

Lokaludvalg ønsker forbedringer omkring skulpturen Zygote

I en fælles henvendelse til borgmestrene Line Barfod, teknik- og miljøborgmester, og Mia Nyegaard, kultur- og fritidsborgmester, retter Amager Øst og Vest Lokaludvalg nu fokus mod den nyetablerede skulptur "Zygote" på Christmas Møllers Plads.
Nyhed

Julestue i Maskinhallen

Amager Vest Lokaludvalg inviterer til julehygge og en snak med dit lokaludvalg i Maskinhallen!
Nyhed

En sommer med forandring

Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet efter en sommerpause. Har du endnu ikke læst vores Bydelsplan 2022-2026, så kan vi klart anbefale det!