Vi ønsker dine input til Trafikplan Amager

OBS. Undersøgelsen er nu afsluttet. Følg med på vores kanaler, når vi snart offentliggør resultatet!

OBS. Undersøgelsen er nu afsluttet. Resultaterne kan du læse her: https://amagervestlokaludvalg.kk.dk/nyheder/resultater-fra-trafikundersoegelsen

I samarbejde med Amager Øst Lokaludvalg har vi udarbejdet en undersøgelse, så du nu har mulighed for at komme med dit input til, hvor der er problemer i trafikken.  

Uanset om du er lokal borger eller ofte besøger øen, er vi meget interesserede i at få dine svar med, så vi kan være med til at sikre bedre trafikale forhold for alle der færdes på Amager! 

Undersøgelsen er oprettet i programmet Maptionnaire, som giver dig mulighed for at illustrere, hvor du oplever problematikker i trafikken på Amager.

Du kan besvare undersøgelsen indtil d. 22. Marts 2024. 

 

Guide til besvarelse af spørgsmålene 

Du kan både markere områder i Amager Vest og Amager Øst, og du har mulighed for at besvare hvert spørgsmål så mange gange, du har behov for. 

Det gælder både, hvis du har flere kommentarer til din oplevelse som f.eks. bilist, eller hvis du ønsker at besvare, hvordan du oplever en problematik som eksempelvis cyklist OG gående. 

Du har mulighed for at vende tilbage til tidligere spørgsmål for at tilføje yderligere punkter. 

Tak for din tid! 

Billede
Udklip af undersøgelse af trafikale udfordringer på Amager i programmet Maptionnaire
På billedet ses det kort, hvorpå man angiver sine besvarelser i undersøgelsen, som er lavet i programmet Maptionnaire. Følg instrukserne på skærmen for at besvare spørgsmålene.