Vær med til at indsamle data om luftkvalitet på Amager

Miljøpunkt Amager søsætter snart Greengage-projekt om partikelforurening.

Miljøpunkt Amager indsamler data om trafik og byrum for at skabe et datagrundlag som kan anvendes i forbindelse med udarbejdelsen en ny lokal trafikplan for Amager. Derfor søger de nu lokale borgere på Amager, som har lyst til at deltage i et spændende projekt om partikelforurening. 

De indsamlede data vil blive brugt til analyser og vil blive offentliggjort både som datasæt til fri anvendelse af alle og af Amager Vest Lokaludvalgs trafikgruppe. 

Du deltager ved at følge dette link. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXs4N82V6WJ3nLQ3_s4hm2mkgXvuxzoLR-qRBWUimXjS4j0A/viewform

Du vil senere blive kontaktet af Miljøpunkt Amager, der fortæller om forløbet for den borgerdrevne dataindsamling, og hvad du som deltager kan forvente. 

Miljøpunkt Amager deltager i et EU-projekt, kaldet Greengage, om hvordan borgere kan deltage i indsamling af lokale data. Dette projekt giver mulighed for at samarbejde med universiteter og andre organisationer, som arbejder med borgerdeltagelse, data og grøn omstilling. Vi bruger denne mulighed til at kunne indsamle gode og relevante data til Amagers lokale trafikplan. 

Du kan læse mere om projektet her: https://www.greengage-project.eu/

Fotograf
Canva