Tanker efter første borgermøde

vordan udnytter vi bedst den fem kilometer lange havnekant, der løber langs Amager Vest? Hvordan bliver vandet tilgængeligt udenfor kyststrækningen? Hvordan kan det blå element være med til at tiltrække mere liv, kunst og kultur til bydelen?

Disse spørgsmål og mange flere blev besvaret ved borgermødet søndag d.23.august ved Faste Batteri overfor Islands Brygge Metrostation. Der var rigtig mange gode inputs og vi kan allerede nu kaste de første ideer ud til diskussion.



Mere liv langs kysten



Vi kan skabe mere liv i bydelen ved at give plads til nye aktiviteter i havnen, fx sejlskibe og husbåde eller flere vandsportsaktiviteter. Vi kan også flytte det københavnske caféliv ud på vandet med en café-båd ved Bryggebroen.



Bydelens blå rum



Udover kysten byder Amager Vest på både småsøer, åer og kanaler, der kan få nyt liv i fremtiden. Vandområderne skal gøres mere tilgængelige, så børn og unge kan soppe, lege og fiske i dem. Om vinteren kan man forestille sig at der oprettes midliertidige skøjtebaner på fælleden eller på den store plæne ved Islands Brygge.

Har du spørgsmål, kommentarer eller flere ideer til, hvordan Amager Vest udnytter sin position som Bydelen ned til vandet, så tøv ikke med at bruge kommentarboksen nedenfor.