Skulderklap til bedstemor med slag i!

Årets skulderklap går til Winni Nielsen fra idrætsforeningen IF Gullfoss, der har undervist bydelens børn og unge i atletik i godt 40 år.

SKULDERKLAP TIL ‘AMAGERS ATLETIKBEDSTEMOR’Årets skulderklap går til Winni Nielsen fra idrætsforeningen IF Gullfoss, der har undervist bydelens børn og unge i atletik i godt 40 år. Winni Nielsen er ikke kun god til at få børnenes puls op, hun engagerer sig også i deres trivsel og lægger gerne et øre til, når der er brug for en voksen at snakke med.

Winni Nielsen træner ikke kun børn og unge i Sundby og Urbanplanen, hun organiserer også klubbens aktiviteter og fungerer som den samlende figur for alle Gullfoss’ medlemmer.

En ildsjæl af de helt særligeWinni Nielsen får skulderklappet på 25.000 kr. til at drive det gode arbejde videre. Hun siger:

”Det betyder rigtig meget for mig at få prisen. Det havde jeg slet ikke forventet. Vi har rigtig mange børn, der er dårligt stillede og ikke har råd til idrætstøj. Nu kan jeg købe tøj og sko til dem, så de ligner de andre børn. Det er fint med sådan en pris, så kan vi hjælpe flere børn med et gratis kontingent og måske tiltrække endnu flere børn og unge til klubben. ”

Om begrundelsen for, at Winni Nielsen får Årets Skulderklap, siger lokaludvalgets næstformand André Just Vedgren:

”Winnie Nielsen er en ildsjæl af de helt særlige, og hun har i mere end 40 år både organiseret og undervist bydelens børn i atletik i IF Gullfoss, arrangeret stævner og fungeret som reservemor, når der var brug for det. Derfor er det mere end velfortjent, at hun i år modtager et stort skulderklap fra Amager Vest Lokaludvalg og en check på 25.000 kr. til det fortsatte virke.”

Det er sjette gang, lokaludvalget uddeler Skulderklappet.

De tidligere vindere er:

2014: Barnets Blå Hus

2013: Bryggebladet

2012: Skovhjælperne v. Mads Madsen

2011: Ørestad Avis og Bybi

2010: Aktivitetscentret på Sundholm