Pris: Klap en ven på skulderen

Skulderklappet er en pris, der hylder netværk, fællesskab og god stemning i Amager Vest. Hvert år uddeler Amager Vest Lokaludvalg årets ’Skulderklap’ på baggrund af forslag fra folk og foreninger i Amager Vest.
I 2017 modtog Marianne Pedersen fra Rideklubben Islands Brygge Skulderklappet for sit netværks- og tryghedsskabende arbejde på tværs af bydelen. Foto: Michael Paldan (Amager Bladet).

I år modtager vinderen 25.000 kr. Modtageren skal i særlig grad bidrage til at skabe netværk imellem bydelens borgere, og dermed også har været med til at gøre Amager Vest til et godt sted at bo for alle.

Kandidaten kan både være en person, forening, organisation eller en offentlig/privat virksomhed, der er baseret i Amager Vest – og som har gjort en forskel i bydelen. De 25.000 kr. går til at drive det gode arbejde videre.

Netværk for børn på tværs af bydelen

I 2017 fik Marianne Pedersen fra Rideklubben Islands Brygge Skulderklappet med begrundelsen om, at Marianne er ”en ildsjæl. Hun gær et stort arbejde for at få stedet til at fungere og give de børn, der går i klubben et trygt sted at være. Alle er velkomne uanset, hvilken baggrund de kommer med og det er med til at skabe netværk blandt børnene på tværs bydelen”.

Tidligere års vinder af SKULDERKLAPPET

2017 Marianne Pedersen, Rideklubben på Islands Brygge

2016 Ruth Lerche, Børnekulturpiloterne

2015 Winni Nielsen, Gullfoss

2014 Barnets Blå Hus

2013 Bryggebladet

2012 Skovhjælperne

2011 Ørestad Avis og Bybi

2010 Aktivitetscenteret på Sundholm