En sommer med forandring

Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet efter en sommerpause. Har du endnu ikke læst vores Bydelsplan 2022-2026, så kan vi klart anbefale det!

Kære borgere i Amager Vest,

Efter en velfortjent sommerpause vender vi tilbage med spændende opdateringer til vores skønne bydel.

Først og fremmest glæder vi os over godkendelsen af Bydelsplanen - vores kompas for de næste fire år. Denne plan er skabt med en vision om at forbedre vores livskvalitet i Amager Vest. Med afsnit om alt fra Biodiversitet til Børn & Unge ønsker vi at tage fat om de emner, der betyder mest for os alle.



Er du nysgerrig? Find mere information og dyk ned i detaljerne i Bydelsplanen 2022-2026.

Et andet vigtigt emne er foranalysen vedrørende en eventuel overdækning af Øresundsmotorvejen. Fire forskellige scenarier er blevet fremlagt, og efter en grundig gennemgang har vi i Amager Vest Lokaludvalg valgt at støtte op om scenarie 3. Det er uden tvivl den løsning, der bedst balancerer støjreduktion med bydelens sammenhæng, selvom det også er den mest økonomisk krævende. Men når vi investerer i store, varige forandringer, skal det gøres med omhu og tanke for fremtiden.

Vi håber, I vil tage godt imod disse initiativer og bakke op om vores fælles vision for Amager Vest. Sammen skaber vi en bydel, hvor alle trives.