Det gjorde vi i 2018 – hvad kan vi gøre for dig?

Lokaludvalget har udvalgt nogle eksempler på vores arbejde, aktiviteter og projekter i 2018 og lavet et bydelskort, 3 små film om nogle af de gode projekter vi støttede i 2018 og en hjemmeside dedikeret til det vi gjorde i 2018

Bydelskortet

Med kortet i hånden kan du gå på opdagelse i bydelen og vores projekter eller projekter og aktiviteter vi støttede med bydelspuljen. Find kortet på et bibliotek eller kulturhus i bydelen – eller kom forbi vores kontor på Sundholmsvej 8 og få et kort i hånden.

Bydelsfilm

Vi har lavet 3 små film, der viser, hvad vi gør i Amager Vest og hvorfor: vores egne projekter eller projekter vi støtter. Følg med på Facebook, hvor den første film allerede ér ude eller se én af dem hér.

Bydelsside

For at samle årsberetningen ét sted online har vi lavet en side, dedikeret til dét vi gjorde i 2018. Her finder du fakta, tal og gode historier fra Amager Vest – og filmene kommer også løbende op på denne side.

Vi håber kort, film og hjemmeside kan være en inspiration til, hvordan vi sammen kan gøre Amager Vest til et endnu bedre sted.