Kulturarbejdsgruppen

Kulturarbejdsgruppen arbejder indenfor styrkelsen af kultur- og fritidslivet i Amager Vest. Gruppen mødes typisk en gang om måneden.

Arbejdsgruppen søger og samarbejder med lokale kulturmagere, borgere og Kultur- og Fritidsforvaltningen om at styrke kultur- og fritidslivet i Amager Vest. Det kan eksempelvis være at du som borger er interesseret i at undersøge, om der kan etableres kulturtilbud i dit nærområde eller at man ønsker bedre at understøtte kulturmageres arbejde og forudsætninger for at skabe tilbud lokalt.

Gruppen er blandt andet aktiv omkring forenings- og kulturlivet i og omkring Sundholm og på Amagerbrogade, hvor man arbejder på at styrke kulturtiltag. Blandt andet arbejdes der på at etablere Maskinhallen som kulturhus i bydelen. Arbejdsgruppen er også aktiv i styrkelsen af kulturlivet i Sundby og Ørestaden.

Gruppen er åben for dig som borger i bydelen. Hvis du er interesseret i arbejdet eller har en sag du mener kunne være relevant for arbejdsgruppen, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

Kontakt

Amager Vest Lokaludvalg

Sundholmsvej 8

2300 København S
Del med