Stem til valg til lokaludvalg

En forening kan kun tilmelde én repræsentant til at stemme. Hvis foreningen opstiller en kandidat til valget, bliver det også kandidaten, der er stemmeberettiget. Sidste frist for at tilmelde sig til at stemme til valget er mandag d. 7. februar kl.12.00.

I februar 2022 er der valg til Amager Vest Lokaludvalg. Foreninger, råd, brugerbestyrelser, netværk mfl., der har aktiviteter i bydelen Amager Vest, kan opstille en kandidat til Amager Vest Lokaludvalg og/eller bestemme, hvem der skal sidde i lokaludvalget i perioden 2022-2026.

Tilmeld dig som kandidat til valg til lokaludvalg senest mandag d. 7. februar kl. 12.00

Hvorfor skal du stemme til lokaludvalget?

De kandidater, der stiller op til valg til lokaludvalg, skal repræsentere dig og bydelens beboere de næste fire år. Ved at stemme, kan du derfor være med til bestemme, hvilke repræsentanter, der skal arbejde for lokale mærkesager og visioner i Amager Vest. 

Sådan stemmer du 

En forening kan kun tilmelde én repræsentant til at stemme. Hvis foreningen opstiller en kandidat, bliver det også kandidaten, der er stemmeberettiget.

Hvis du kun vil stemme til valg til lokaludvalg, skal du også registrere dig via tilmeldingslinket.

Der er sidste frist for at tilmelde sig til at stemme til valget d. 7. februar kl.12.00.

Efter fristen får du et link til den digitale afstemning tilsendt. Du kan stemme i 2 uger fra d. 14. februar til d. 28. februar. 

Hver stemmeberettiget har 9 stemmer. Du kan kun afgive én stemme pr. kandidat og du behøver ikke bruge alle dine 9 stemmer.