Projektrådgivning og andre puljer

Flere organisationer tilbyder hjælp til at udvikle din idé eller skrive den gode ansøgning. Du finder også andre muligheder for støtte til dit projekt i eller udenfor Københavns Kommune.

Få hjælp til dit projekt

Du kan få hjælp til at udvikle din ide hos:

Miljøpunkt Amager: Miljø- og naturprojekter

Frivilligcenter Amager: Netværks- og samarbejdsprojekter eller sociale projekter

KraftWerket i Valby tilbyder også gratis projektrådgivning for unge i alderen 15-30. Her kan du få gode råd og fif til eksempelvis fundraising, projektudvikling, økonomi og afvikling. Send en mail til projekt@kraftwerket.dk og aftal et møde med en af projektrådgiverne.

Andre puljer

Passer dit projekt ikke lige ind i vores retningslinjer for Bydelspuljen? Du er velkommen til at kontakte os for at få tips til, hvor du ellers kan søge støtte eller få egentlig projektrådgivning.

Københavns Kommune har mange puljer til forskellige projekter og aktiviteter, for eksempel støtte til frivilligt socialt arbejde, ældreklubber, billed- og scenekunst og meget mere.

Søg penge hos Københavns Kommune.

Tilskud til etablering af byhave  25-250.000 - Ansøgningsfrist: 01/10/2023

I sekretariatet har vi også viden om lokale netværk, foreninger, tiltag og aktiviteter i bydelen, samt et tæt samarbejde med det lokale miljøpunkt og kan hjælpe dig med yderligere info og kontakt.